Donateur worden

Steun het werk van de Stichting Rura, word donateur van Rura!

Als donateur krijgt u voor de jaarlijkse minimumbijdrage van slechts € 32,50 het jaarboek van Rura, de Spiegel van Roermond, gratis thuisbezorgd. Bovendien ontvangt u persoonlijke uitnodigingen voor al onze bijeenkomsten, vaak alleen voor donateurs toegankelijk. Maar ook voor bijeenkomsten die in samenwerking met Rura georganiseerd worden.
Bij aanmelding ontvangt u meteen de laatst uitgegeven Spiegel van Roermond als welkomstgeschenk!

Uw donatie is fiscaal aftrekbaar

Stichting Rura is door de Belastingdienst aangemerkt als Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (Culturele ANBI). Hierdoor zijn uw giften aan Rura extra aftrekbaar voor de belastingen. Lees hier mee over de ANBI status.

Nog aantrekkelijker is het afsluiten van een overeenkomst met Rura om voor tenminste vijf jaren een vaste donatie te doen. Dat kan dus ook de jaarlijkse donatie zijn. Het voordeel voor u is, dat de donatie daarmee drempelloos fiscaal aftrekbaar is, hetgeen voor meerdere donateurs aanleiding is om de jaarlijkse donatie te verhogen. Op de site van de belastingdienst vindt u de verdere uitleg en het formulier van de overeenkomst

Wilt u Rura in uw testament opnemen als goed doel? Neem dan contact op met onze penningmeester, wij helpen u graag verder om dit te formaliseren.

Aanmelden

Aanmelden, onder vermelding van uw contactgegevens, kan op de volgende manieren:

Schriftelijke aanmelding naar:
Stichting Rura
Postbus 118
6040 AC Roermond

Aanmelding per E-mail naar:
info@rura.nl

Aanmelding middels storting per Rabobank:
IBAN: NL41 RABO 0131 2049 12
ten name van Stichting Rura Roermond
onder vermelding van uw naam en adres

U ontvangt van ons op uw huisadres een bevestiging van uw inschrijving, inclusief zoals gezegd de laatst verschenen uitgave van De Spiegel van Roermond.